Eco Wellness - logotyp_2016

VAXNING

Vaxning av halva ben                                          
ca  40 min - 395:-


Vaxning av hela ben                                             
ca  60 min - 625:-


Vaxning av hela ben inkl bikinilinje    
 Vid  vaxning av bikinilinjen bör håret inte vara för långt!  5 mm är en perfekt längd.         
ca  70 min - 675:-


Vaxning av bikinilinje
Vid  vaxning av bikinilinjen bör håret inte vara för långt! ca 5 mm är en perfekt längd.         
ca 25 min - 295:-


Brasiliansk vaxning
 Även kallad intim vaxning och  innebär att man  tar bort allt hår vid intimområdet. Åldersgräns 18 år. Inför behandlingen bör Ni ha trimmat håret och det ska vara ca 4-5 mm  långt. Ex vis raka Dig  två veckor innan behandling. Man ska ha dushat samma dag  - dvs komma ren till behandlingstillfället.
50 min 650:- 


Brasiliansk vaxning och hela ben
Vid  intimvaxning ska håret inte vara för långt! 4- 5 mm är en perfekt längd.  Se beskrivning ovan.      
ca  120 min - 950:-


Vaxning av armhålor   
ca 25 min - 295:-


Vaxning av överläpp/ haka   
ca 20 min - 250:-   


Vaxning av ansikte i samband med ansiktsbehandling
ca 15 min - 150:-                                


BRA ATT VETA
FÖRE VAXNING
Innan en vaxbehandling ska du tänka på att om du tidigare har rakat dig ska det i alla fall ha gått ca 2 veckor till första vaxningen. Detta är för att håren ska hinna växa ut och ha en lagom längd för att fästa i vaxet. Lagom längd på stråna är 4-5 mm.
En vaxning håller generellt i ca fyra veckor och håret på det vaxade området blir också ofta tunnare och finare när det växer ut, vilket gör behandlingen lättare och mindre smärtsam med tiden. 
Om du vill vaxa dig regelbundet är det lagom att komma med 4-6 veckors mellanrum för bästa möjliga resultat. Håret växer i tre olika växtfaser, vilket innebär att efter de första behandlingarna kan du uppleva att du tycker håret växer ut i olika takt, vilket är helt normalt. Ju mer regelbundet du vaxar dig kommer dessa hårfaser hamna i en bättre balans. Dessutom bli håret oftast även glesare och tunnare.


BRASILIANSK VAXNING
Brasiliansk vaxning innebär vaxning av de intima kroppsdelarna. Det har blivit allt mer populärt eftersom rakning kan vara jobbigt runt de känsligare områdena på kroppen. Rakning ger lätt hudirritationer och hårsäcksinflammationer. Det är lätt att skära sig och även svårt att komma åt överallt. Den hygieniska aspekten är också en anledning till varför brasiliansk vaxning har blivit så populärt, då det blir enklare att hålla rent runt det intima området.
Viktigt att komma ren till behandligen. Du bör ha duschat innan eller samma dag.
För att ge kunden bästa möjliga hygieniska behandling används engångsmaterial. Håret bör vara minst 4-5 mm långt och det är bra om du har trimmat ner håret en bit innan behandling. Det underlättar vaxningen.    
      
Jag som terapeuter vill att du ska känna dig bekväm och om du har några önskemål så ser vi till att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd med din behandling. Det är du som kund som bestämmer hur mycket hår som ska tas bort så att du känner dig bekväm. 
Kvinnor över 18 år är välkomna att vaxa bort oönskad hårväxt.

EFTER VAXNING
Efter en vaxbehandling ska du inte sola eller göra någon värmebehandling, bada eller träna på 24 timmar. Detta för att man öppnat upp hårsäckarna och det är större risk för röda prickar och inflammationer i hårsäckarna.
 
Efter 3-4 dagar kan det vara bra att skrubba huden för att undvika inåt växta hårstrån. Det är bra att följa upp med skrubbning 1-2 gånger i veckan därefter. Säljer även en gel för hemmabruk som motvärkar inåtvända hårstrån effektivt. Speciellt framtagen för intimvaxning.


Passar vaxning för alla?
Vaxning är inte lämpligt för diabetiker eller för dig som äter blodförtunnande medicin.


  
Vaxning "Total kvinna"
Vaxning av hela ben, armar, armhålor (axill) och brasilianskvaxning.
140 min 1495:-