Eco Wellness - logotyp_2016

massage

Svensk klassisk massage
En djupgående klassisk massage som anpassas efter ditt behov. Massagen ökar blodcirkulationen, förbättrar syresättningen i muskulaturen, stimulerar ditt  lymfsystem så att slaggprodukter i kroppen förs bort - en utrensning sker. Även immunsystemet stärks och påskyndar läkningsprocesser. Massagen lindrar trötta och spända muskler och motverkar stress och ger en härlig avslappnande känsla som vi alla behöver. Använder fina ekologiska oljor från Jokkmokks c/o Gerd.

Helkroppsmassage
60 min - 675:-  
Helkroppsmassage lyx
90 min - 995:-  

Rygg- och nackmassage 
30 min - 395:-   
Rygg-, nack- och skalpmassage 
45 min  575:-   

Nack- och skalpmassage 
25 min - 350:- 
Fot- och underbensmassage

20 min - 325:-    


Gravidmassage
Massagen är en skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov. Behandlingen görs på gravidkudde och många kunder upplever en härlig känsla av att få kunna ligga på mage. I massagen löser jag upp spänningar i ländrygg och mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar och ben. Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13. 
Att ha en bra syresättning i muskulaturen är en avgörande faktor för ditt välbefinnande. I slutet av graviditeten blir du ofta mindre rörlig och samlar på dig vätska, vilket försämrar din cirkulation. Att då få massage kan kännas helt fantastiskt och dessutom frigörs massor av må-bra-hormoner!
50 min - 695:-


Lymfdränagemassage - renande massage
Mediciner, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor idag kan göra att blockeringar i lymfsystemet uppstår och du samlar på dig och lagrar slaggprodukter och förämrar ditt näringsflöde.
Lymfdränagemassage stimulerar lymfsystemet genom lätta, cirkulära och pumpande rörelser. Genom att stimulera lymfsystemet dräneras svullna vävnader, kroppens  immunförsvar stärks, och det hjälper också kroppen att rensas från toxiner(gifter) och avfallsprodukter. Kortfattat så är lympan en del av kroppens reningssystem.
Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Kallas även som bantningsmassage då vi masserar bort vätska och fett. Klienten brukar uppleva sig lätt i kroppen efter massagen. Drick gärna vatten innan du kommer på behandling och även efter.
60 min -  675:-


Hot-stone massage 
Hotstone massagen är en lugn och avstressande behandling för dig som verkligen vill koppla av! Löser upp blockeringar och har en lugnande efftekt och passar alla, men speciellt bra för stressade eller utbrända. Massagen utförs med härligt varma lavastenar där värmen går ner på djupet i muskler och vävnader och uppskattas av den som älskar värme. 
Rygg och nacke
30 min - 490:-   
Helkropp
50 min - 795:- 


Topp till Tå
Avslappnande helkroppsmassage följt av en Eco ansiktsbehandling med produkter från c/o Gerd. Där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. En mycket populär behanling där du verkligen hinner komma ner i varv och slappna av!
90 min - 995:-    


Toppenbehandling!
Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacken, skalpen och ansiktet. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Även armar masseras. Massagen följs av en Eco Ansiktsbehandling med ekologiska produkter där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår.
Välgörande och avkopplande.
70 min -775:-     


Aromamassage med eteriska oljor
En avslappnande och rogivande massage som ökar cirkulationen och mjukar upp leder och muskler. Kunden väljer själv vad hen vill ha för effekt av de eteriska oljorna. En mer avslappnande, energigivande eller en rensande (detox)effekt. Massageoljan blandas på plats efter kundens behov. Massagen ger beröring i ett jämt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet in. Oxytocin är ett hormon som gör att kroppen mår bra. Låt bli att duscha direkt efter behandling utan låt oljorna stanna kvar på din kropp ett tag och verka. Massagen passar förstås alla, men kanske särskillt bra för dig  som känner stress och behöver komma ner i varv och verkligen slappna av. Passar även dig med Fibromyalgi, muskel- och ledvärk eller för Dig som är gravid.
ca 50 min -  695:-


SPA- Massage 
Total avkoppling! En lätt och mycket avstressande helkroppsmassage som mjukar upp lättare muskelspänningar i kroppen och ökar Oxytocinet - vårt måbra hormon. Passar Dig som inte har några direkta problemområden men som är i behov av nedvarvning och återhämtning. Behandlingen avslutas med nack-, skalp- och ansiktsmassage. Mycket av spänningar sitter just i hårbotten(huvudet)och även i ansiktet. 
50 min - 650:-


Lakritsmassage
En härligt djupgående massage där jag använder en välgörande ekologisk massageolja innehållande bl a e-vitamin, lakritsrot, rosmarin och sheasmör. Lakrits är en gammal medicinalväxt som har en lugnande och antiinflammatorisk effekt och i kombination med rosmarinen ökar den även blodcirkulationen. Redan för 4000 år sedan använde man lakrits i medicinskt syfte och i nutid har man även fått upp ögon för laktrits inom skönhetsindustrin.
Som en fin avslutning på behandling erbjuds Du en ekologisk espresso och en E-lakritspralin by Johan Bûlow. (glutenfri)
50 min - 725:- Ring för eller maila för att boka.

Friskvårdbidraget gäller massagebehandlingar och fotvård. Hör med er arbetsgivare.
Massageoljorna jag använder i mina behandlingar är av det ekologiska märket c/o Gerd från Jokkmokk. Alla eteriska oljorna är även de ekologiska.
    

Ekologisk massageolja med laktritsrot
Ingredienser: Sheasmörolja, kokosfett eko, solrosolja kallpressad eko, olivolja eko, dermofeel toco eko, eteriks olja, anis, rosmarin eko, pepparmynta eko och lakritsrot eko.
Kan innehålla spår av nötter.