Eco Wellness - logotyp_2016

Manikyr

Klassisk manikyr inkl transparent Shellac lack
Komplett manikyr för naglar och händer. En vårdande behandling av dina naglar och nagelband . Behandlingen avslutas med att naglarna lackas transparent med Shellac. Ett vårdande lack som stärker din naturlig nagel! Vill du ha färgat lack bokar du Shellac behandlingen nedan.
ca 40 min - 395:-


Shellac
Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen. Lacken håller i ca två veckor utan att flagna eller krakelera beroende på nagelns kvalite. Bra för dig som vill att lackningen ska hålla, och för dig som inte vill ha konstmaterial på nageln. 
Naglar och nagelband ses över och behandlingen avslutas med en härlig handkräm för torra händer. På salongen har vi massor av härliga färger och dekorationer att välja på.
ca  60 min -  495:- 


Shellac fransk manikyr 
ca 70 min - 575:-


Shellac Lyx
I denna behandling ingår  nagel- och nagelbandsvård, handpeeling och hand- och underarmsmassage och insmorning med vårdande produkter. Naglarna lackas med Shellac.
80 min -  675:-


Lagning av nagel - Shellac
Lägger på ett tunt lager akryl på den trasiga nageln för att stärka upp och laga ev spricka.
15 min - 100:-


Borttagning av Shellac/ nagellack
20 min  - 150 :-


Borttagning av gelenaglar/ gelelack
Gelen måste filas bort manuellt. Polerar sen nageln och oljar in den.
30 min 395:-

 


 

*Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen. Lacken håller i ca två veckor utan att flagna eller krakelera. Hållbarheten beror mycket på nagelns ursprungs kvallite. Stress och mediciner och skötsel av nageln  påverkar också hållbarheten. Var nogrann med att dagligen ojla in naglarna med CND Solaroil.


 

Är du nagelbitare?
Om du är redo att sluta?
Inga problem, vi löser det...


Som manikyrist utför jag  inga under vad gäller nagelbitning. Det är du själv som kan förändra!
Jag  hjälper dig till en riktigt bra start
genom att kosmetiskt göra
dina naglar vackra och sen ge dig tips och råd
om hur du kan sluta bita och hur vi tillsammans kan lyckas!

Välkommen in för en konsultation om vad som passar just dig bäst! 
Välkommen!

 

No bite 135:-
Scratch Nails No Bite är ett bittert nagellack som försvårar nagelbitning och stärker nageln. Ett måste i en nagelbitares manikyr!